miércoles, 6 de abril de 2011

Escriure...

Avui decideixo escriure després de mesos amb aquest pensament ballant-me al cap.
M’agrada el món dels blogs: persones individuals, anònimes, que comparteixen coneixements, impressions, vivències, idees, hobbies, creences, fe… Cada un des del seu espai particular, el seu racó de món i la seva visió de la vida i del que els envolta.
Avui decideixo escriure, formant part d’aquesta petita parcel·la de l’univers. Escriure… escriure son paraules dibuixades que em permeten sovint ordenar allò que sento, que penso, que anhelo, que experimento, allò que crec. Paraules que seran llegides per no sé quants parells d’ulls, i que en aquest “ser llegides” es convertiran en paraules reals que deixaran de pertànyer-me a mi sola. Perquè es en el moment que compartim, que una percepció pròpia, un espai incert entre els nostres pensaments i un full en blanc, es torna palpable, tangible, real.
I de fet es això el que enceto avui, una voluntat de compartir, de deixar una mica de mi, d’aquest espai tant meu que  son els meus pensaments i desitjos  i compartir-lo amb tot aquell que des del seu racó de món, vingui a parar a les meves paraules. Perquè compartir és el que dona sentit a les meves passes, al camí que poc a poc vaig caminant.

Laia Gállego

4 comentarios: