martes, 15 de noviembre de 2011

martes, 8 de noviembre de 2011

Nit de tardor

 La tardor és a casa nostra des de ja fa alguns dies, ruixant els nostres carrers i omplint-los de fulles.


És una època amb un encant especial, comença el fred i la llum dura poques hores. La tardor convida a colors càlids però foscos, a bufandes i mocadors al coll, pendre una tassa de té calent i passar temps a casa...

Avui us deixo d'una banda dos models de la nova col·lecció de Converse. Qui em conegui sabrà que tinc debilitat per aquesta marca, en tinc un munt de models, però no em canso. De fet m'he enamorat perdudament del primer model que us exposo.






Avui he passat temps a la cuina, i he aprofitat per fer servir un dels meus aliments preferits de la temporada: la carbassa.

Albergínies farcides de carbassa

INGREDIENTS:
- 2 albergínies
- 250g. de carbassa
- 2 cebes
- 2 llaunes de anxoves
- 1 gra d'all
- Formatge ratllat
- Oli d'oliva
- Sal





PROCEDIMENT:

Tallem les albergínies per la meitat de dalt a baix. Fem uns talls a la carn de l'albergínia en forma de rombes. Escalfem el forn a uns 180º i després d'amanir amb oli i sal, introduïm uns 15 minuts les albergínies.





Mentre s'escalfen les albergínies, caldrà tallar la ceba, l'all i la carbassa ben fina i sofregir-la fins que estigui ben daurada. 




Un cop ha passat el temps de cocció de les albergínies, en retirem la carn i l'afegim amb la carbassa i la ceba a la paella, per tal d'acabar de sofregir-ho tot junt. Ara només faltarà farcir les albergínies, col·locar-hi algunes anxoves i formatge al damunt, i ho gratinem al forn.








Ja tenim les albergínies, i a gaudir!

BONA NIT!


"Se pueden hacer muchas fotografías de una catedral. La podemos enfocar desde muchos ángulos distintos, usando distintos objetivos (...). Los resultados serán siempre fotografías de la catedral, pero en todas no se verá lo mismo ni de la misma manera." La mirada del sociòleg -Salvador Cardús (coord.)